Entrades esgotades. Així és l’expectació que ha aixecat el 33 Congrés de ANCERA, l’Associació Nacional de Comerciants d’Equips, Recanvis, Pneumàtics i Accessoris per a Automoció (ANCERA) que tindrà lloc el pròxim 23 de setembre de 2021. Des d’Impacta Group hem ajudat a ANCERA a fer difusió d’aquesta activitat per a aconseguir l’objectiu de vendes.

ANCERA ha oficiat la seva última Junta Directiva amb motiu de la celebració del seu 33° Congrés que tindrà lloc el dijous 23 de setembre de 9.30 a 14h a l’Auditori Sud de Ifema. Durant la jornada, s’ha aprovat l’agenda definitiva de l’esdeveniment, l’obertura del qual comptarà amb la inauguració de Gerardo Cuerva, president de CEPYME i vicepresident de *Ceoe, i el lliurament d’una placa honorífica al Ministeri d’Indústria, Comerç i Turisme. 
 

El tancament de l’esdeveniment comptarà amb un espai dedicat a commemoracions i comiat, protagonitzat amb el lliurament de la insígnia d’or de ANCERA a Carmelo Pinto, gerent del Grup Serca Automoció.
 

Places esgotades i llista d’espera

Les places al congrés, limitades de manera extraordinària en aquesta edició per qüestions relatives a la COVID-19, estan esgotades des de principis del mes de setembre i ja s’ha disposat una llista d’espera per a possibles cancel·lacions d’última hora.

Les acreditacions estaran disponibles des de les 9:00h i la jornada donarà principi a les 9:30h.