Elaborem el concepte de revista corporativa en funció dels interessos i objectius de cada sector, empresa, gremi o institució.

Hortofruit Innova

Revista trimestral adreçada als professionals de la producció de fruites, hortalisses i flors. Una vegada al mes enviem les notícies més destacades del sector. La revista arriba directa als professionals amb les novetats més destacades.

Hortofruit innova és un nou canal de comunicació que engloba una revista en paper i una altra de digital. Aquest projecte neix com una publicació tècnica adreça a professionals del sector hortofrutícola, on es divulgaran les novetats en matèria de maquinària, tècniques i processos.

Visita

12 Voltios

Revista mensual del món del motor. Informació sobre l’actualitat de les fires més importants del sector i les principals novetats de les marques relacionades amb les 4 rodes i els seus accessoris.

12 Voltios és un nou canal de comunicació que engloba una revista en paper i una altra de digital, que neix com una publicació tècnica adreçada als professionals del sector, on es divulgaran les novetats més destacades en matèria d’aplicacions i accessoris per a cotxes, tècniques i processos.

Visita

AV Premium

Revista tècnica del món audiovisual amb més de 30 anys d’història, feta per professionals del sector per oferir una informació de qualitat.

Visita

Personal Car

La revista Personal Car és un suport en paper i digital que ha nascut de la mà de l’APTA, l’Associació Professional del Tuning i Accessoris, com a element indispensable per donar a conèixer les possibilitats que la legislació i el mercat permet quant a personalització i millora de condicions en l’automòbil.

Ideas Editoriales és el partner de l’APTA d’aquest nou mitjà de comunicació que va camí de posicionar-se com a referent del sector.

Visita

La Geneta

La Geneta és la revista de la Federació Catalana de Caça, amb seus a Barcelona, Girona, Lleida, Tarragona i Terres de l’Ebre. Informació contrastada i veraç sobre el sector de la caça: reunions informatives, assemblees, notícies dels agents rurals, fires, normativa, campionats, control de malalties. La tirada de la revista és de 60.000 exemplars.

Visita

Tall

Ens encarreguem de la gestió publicitària, la coordinació i la redacció de Tall, la publicació oficial del Gremi d’Empresaris Carnissers i Xarcuters de Barcelona i Província.

Visita

Empresa & Limpieza

Revista de referència per al col·lectiu de proveïdors, associacions, empreses i professionals del sector de la neteja. Més de 9.000 exemplars distribuïts cada dos mesos que arriben directament al client mitjançant subscripció.

Visita

Guía Profesional de la Limpieza e Higiene

Empresa & Limpieza i AFELÍN imprimeixen la 1a Guia Professional de la Neteja i la Higiene, la publicació espanyola més completa de proveïdors de productes i serveis, associacions i empreses de neteja. Una guia pensada per fer negocis.

Visita

VídeoPopular

Amb més de 20 anys d’experiència, la revista Vídeo Popular abasteix el sector de l’audi i vídeo professional i domèstic. S’inclouen reportatge, bancs de prova i comparatives de producte, notícies i informes tècnics i divulgatius.

Visita

Infopeix

INFOPEIX és la revista oficial del Gremi de Peixaters de Catalunya. Té una distribució mitjançant subscripció. Els seus continguts són el valor afegit de la publicació, tracta en profunditat temes especialitzats del Gremi. Reportatjes a fons, entrevistes a professionals i notícies d’actualitat.

Visita