Dia Internacional de l'Agraïment al Personal de la Neteja. Els treballadors, els protegonistes.

La campanya del Dia Internacional de l’Agraïment al Personal de la Neteja consisteix en una iniciativa per a impulsar el valor del sector i el treball diari de les treballadores i els treballadors del sector de la neteja.

El precedent d’èxit de la iniciativa, duta a terme en 2020, comptant amb l’impuls d’associacions com AFELIN i ASPEL, i de la revista E L,&va servir per a situar en el candeler el problema de la falta de visibilitat en la societat i en els mitjans de comunicació dels professionals de la neteja.

Enguany, comptant de nou amb l’impuls d’Impacta Group, aquesta acció generarà més i millors continguts en xarxes socials; s’incrementarà el contacte amb la premsa i, en definitiva, se situarà al sector i als seus treballadors com el que és: un dels sectors més importants de la nostra economia.

Qui han impulsat la campanya

El Dia Internacional de l’Agraïment al Personal de la  Neteja és una iniciativa impulsada en 2020 per *AFELIN   (Associació de Federacions i Empreses de Neteja), ASPEL (Associació Professional d’Empreses de Neteja), que integren a més de 1.000 grups empresarials i pimes del sector, representant a més de 250.000 treballadors dedicats a la neteja i higiene professional i secundada per la revista E&L.

Enguany, la campanya consisteix a incrementar el màxim nombre de persones, empreses i associacions que puguin compartir els continguts que DES DEL PRÒXIM 1 D’OCTUBRE DE 2021 s’aniran publicant en les xarxes socials de E L & i en les associacions col·laboradores.

Aquests continguts, dividits en diferents blocs, tenen un objectiu: agrair el treball del personal de la neteja i posar-lo en el seu context econòmic, espanyol i europeu.

Des d’Impacta *Group s’ha elaborat diversos materials, consistents en :

  • Imatge corporativa per a diferents suports del Dia Internacional de l’Agraïment al Personal de la Neteja.
  • Vídeo corporatiu amb les empreses patrocinadores.
  • Continguts per a web i xarxes socials.
  • Càpsules informatives que acompanyen als continguts digitals.

Perquè puguem VIRALITZAR la campanya, des d’E&L s’ha previst generar aconseguir el màxim nombre d’empreses, institucions, associacions i persones a títol individual que puguin compartir la campanya.

Com ho aconseguirem?

Les entitats, de tota mena, que vulguin fer-ho han d’EMPLENAR AQUEST FORMULARI, on especifiqueu si voleu sumar-vos com a patrocinador o bé com a col·laborador, o bé clica en la imatge perquè puguem fer-los arribar el material.

[Img #6330]

Per a impulsar la campanya, compartirem l’etiqueta #LimpiezaServicioEsencial en tots els continguts en xarxes.

Descubre más