El sector de la posvenda de l'automoció reactiva la presencialitat amb la celebració del 33 Congrés ANCERA

Entrades esgotades. Així és l’expectació que ha aixecat el 33 Congrés de ANCERA, l’Associació Nacional de Comerciants d’Equips, Recanvis, Pneumàtics i Accessoris per a Automoció (ANCERA) que tindrà lloc el pròxim 23 de setembre de 2021. Des d’Impacta Group hem ajudat a ANCERA a fer difusió d’aquesta activitat per a aconseguir l’objectiu de vendes.

ANCERA ha oficiat la seva última Junta Directiva amb motiu de la celebració del seu 33° Congrés que tindrà lloc el dijous 23 de setembre de 9.30 a 14h a l’Auditori Sud de Ifema. Durant la jornada, s’ha aprovat l’agenda definitiva de l’esdeveniment, l’obertura del qual comptarà amb la inauguració de Gerardo Cuerva, president de CEPYME i vicepresident de *Ceoe, i el lliurament d’una placa honorífica al Ministeri d’Indústria, Comerç i Turisme. 
 

El tancament de l’esdeveniment comptarà amb un espai dedicat a commemoracions i comiat, protagonitzat amb el lliurament de la insígnia d’or de ANCERA a Carmelo Pinto, gerent del Grup Serca Automoció.
 

Places esgotades i llista d’espera

Les places al congrés, limitades de manera extraordinària en aquesta edició per qüestions relatives a la COVID-19, estan esgotades des de principis del mes de setembre i ja s’ha disposat una llista d’espera per a possibles cancel·lacions d’última hora.

Les acreditacions estaran disponibles des de les 9:00h i la jornada donarà principi a les 9:30h.

Descubre más