Esport i audiències

Saps l’audiència del partit España – Suïssa? El més vist del divendres 02 de juliol de 2021 va ser el partit Suïssa-Espanya. L’espai va aconseguir 9.240.000 espectadors d’audiència mitjana i el 69,1% de quota de pantalla. El minut d’or: A les 20.41 hores, 9.740.000 espectadors es concentraven davant la TV per a veure el partit.

Amplia la informació sobre les audiències del partit en aquest enllaç.

El 16 de setembre de 1937, la *British *Broadcasting *Corporation (BBC), el servei públic de ràdio i televisió del Regne Unit, va televisar per primera vegada en la història un partit de futbol. La cadena només va retransmetre un resum de 15 minuts de la trobada amistosa entre el primer equip de l’Arsenal  i els reserves.

Des de llavors, la televisió i l’esport van de la mà i són inseparables. Els *JJ.*OO són considerats el principal esdeveniment del món de l’esport a nivell global, amb més de dues-centes nacions participants. Per aquest motiu, no és d’estranyar que sigui l’esdeveniment esportiu més seguit per televisió. I enguany, toca.

Els Jocs Olímpics de Rio de Janeiro 2016, els últims celebrats, van ser transmesos per televisió a 5.000 milions d’espectadors de tot el món, segons les dades del Comitè Olímpics Internacional (COI). 

El futbol és l’esport més popular i més universal, amb gairebé 4.000 milions de seguidors a tot el món. El Clàssic entre el Reial Madrid i l’FC Barcelona, i la final de la Champions League apareguin en aquest rànquing.

Amplia la informació sobre les audiències en altres esports en aquest enllaç.

Descubre más