Grup 16 confia a Impacta Group la comunicació davant la premsa


Grup V16 és una agrupació empresarial que reuneix empreses de referència del mercat espanyol, que ofereixen als usuaris abalises V-16 lluminoses totalment vàlides i homologades avui dia, que estan destinades a garantir la seguretat de conductors i passatgers en cas d’avaria del vehicle.


Davant la incertesa generada en el mercat per l’aparició de balises amb geoposicionament sense la tecnologia homologada per la DGT que han apartat del mercat a les balises lluminoses totalment vàlides fins a 2026, el Grup V16 va decidir emprendre accions per la publicació del Reial decret que donava caràcter d’obligatorietat a la ubicació de les balises V-16 en els vehicles amb activació geoposicionada a la DGT, sense que aquesta tecnologia estigui a data de final de novembre de 2021, en vigor.

Grup V16 va recórrer al Tribunal Suprem per a defensar la validesa de les balises V-16 lluminoses sense geoposicionament, secundant-se en què el geoposicionament pot també aconseguir-se amb altres dispositius instal·lats en el propi vehicle, o amb telèfons mòbils. El Tribunal Suprem va donar la raó al grup d’empreses.

Aquesta postura, que deixa a l’usuari final sense una informació clara, va motivar que Grup V16 es decantarà per Impacta Group per a gestionar i donar informació veraç i rellevant. Amb això s’ha aconseguit que la premsa especialitzada, generalista i econòmica informés d’aquesta complexa situació.

Descubre más