Quin és el parc circulant del vehicle industrial, comercial i d'autobusos d'Espanya?

AERVI, l’Associació Espanyola de la Posvenda del Vehicle Industrial, ha donat a conèixer aquesta setmana tres eines amb les quals les distribució, els recanvis i els tallers poden saber quin és el parc circulant, és a dir el nombre de vehicles de la categoria industrial, comercial i autobusos circulen per les carreteres espanyoles.

Aquestes eines han estat elaborades gràcies a la col·laboració de l’empresa AutoInfor, empresa especialitzada en la gestió de dades relacionades amb vehicles. AERVI posa a la disposició dels seus socis aquestes eines per a incrementar el valor de les dades a l’hora de gestionar les seves pròpies empreses. Per exemple, amb aquestes eines és possible saber quants vehicles comercials -de menys de 3.500 kg de PMA- circulen per una determinada província, quina és la seva antiguitat i combustible utilitzat. Amb aquest dades poden preveure quant hauran de realitzar les revisions i estar preparats o bé avançar les seves campanyes de comunicació.

Impacta Group ha ajudat a la difusió, realitzant diverses notes de premsa, gestionant entrevistes entre la premsa professional, i incrementant la difusió entre la premsa econòmica i generalista.

També s’ha creat una Àrea de Socis en la pàgina web de AERVI, on es poden consultar les tres eines, només descarregables per als socis de l’associació.

Descubre más