Shoploop de Google: què és i per què és diferent

Shoploop és una nova plataforma de Google que combina els vídeos estil TikTok amb l’ecommerce. per tant, els usuaris poden veure demostracions de productes en vídeo de fins a 90 segons que es reprodueixen en bucle i adquirir-los fàcilment des de la pròpia aplicació. Ara com ara se centra exclusivament en els sectors de bellesa i cosmètica.

Segons les professionals de màrqueting, shoploop és més interactiva que simplement desplaçar-se a través d’imatges, títols i descripcions en un lloc de comerç electrònic tradicional. Tots els vídeos de *Shoploop duren menys de 90 segons que ajuden a descobrir nous productes d’una forma entretinguda.

Google s’ha llançat al mercat en alça del social commerce, com a gran tendència en el món del mobile app màrqueting, una peça important en l’estratègia de vendes de les marques.

Diferència entre ecommerce i social ecommerce

Mentre el comerç electrònic tradicional permet la compra directa d’un producte en concret a través d’un marketplace, el social ecommerce permet la compra d’un producte a través de xarxes socials, on es generen més sinergies i on l’usuari, prèvia a la compra, pot veure ressenyes i valoracions d’altres usuaris.

I aquí està el valor del producte. Shoploop vol incrementar la compra in-app… que tot quedi dins de pròpia aplicació, com estan fent Facebook, Instagram o TikTok.

Ara com ara, només està disponible en el seu lloc web mòbil des dels Estats Units.

Descubre más