El Dia Internacional d’Agraïment al Personal de Neteja és una iniciativa per a impulsar el valor del sector i el treball diari del personal professional de la neteja i higiene.
El precedent d’èxit de la iniciativa duta a terme en 2020 i 2021, comptant amb l’impuls de les associacions *AFELIN i *ASPEL i de la revista E&L, ha servit per a situar en el candeler la falta de visibilitat en la societat i en els mitjans de comunicació dels professionals de la neteja i higiene.

Enguany els impulsors, gràcies a l’agència Impacta Group, generaran més i millors continguts en xarxes socials, s’incrementarà el contacte amb la premsa i, en definitiva, se situarà al sector i als seus treballadors com el que és: un dels sectors més importants de la nostra economia.

Qui impulsen la campanya

El Dia Internacional de l’Agraïment al Personal de la  Neteja és una iniciativa impulsada en 2020 per  AFELIN (Associació de Federacions i Empreses de Neteja), ASPEL (Associació Professional d’Empreses de Neteja), que integren a més de 1.000 grups empresarials i pimes del sector, representant a més de 500.000 treballadors dedicats de la neteja i higiene professional; i secundada per la revista E&L.

Enguany, la campanya consisteix a aconseguir que el màxim nombre de persones, empreses i associacions puguin compartir els continguts s’aniran publicant en les xarxes socials de E&L i en les associacions impulsores.

Aquests continguts tenen un objectiu: agrair el treball del personal de la neteja i posar-lo en el seu context econòmic, espanyol i europeu.

Des d’Impacta Group s’ha elaborat diversos materials, consistents en :

Sorteig de Kärcher

Amb motiu del Dia  Internacional de l’Agraïment al Personal de Neteja (19 d’octubre), la revista E&L, en col·laboració amb Kärcher, organitza el sorteig de 25 PACKS de productes Kärcher, composts per l’Escombra  Elèctrica KB 5 i la Netejadora de cristalls WV 1 Plus. Cada pack té un PVPR de 128 euros.

[Img #6779]

Per a participar en el sorteig, només has de registrar-te en aquest enllaç indicant el teu nom i correu electrònic. No necessites res més. Tens de termini fins al pròxim 19 d’octubre. Comparteix aquest concurs amb qui el teu vulguis.

De què consta cada pack

[Img #6776]

[Img #6777]

Sorteig vinculat al Dia Internacional d’Agraïment al Personal de Neteja

Registrant-te en el concurs, dones suport a la campanya a favor de l’Agraïment al Personal de Neteja. Utilitza l’etiqueta #LimpiezaServicioEsencial en totes les teves xarxes socials per a ajudar a visibilitzar l’efemèride. Ajuda’ns a arribar més lluny!

[Img #6778]

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *