Com et pot ajudar Canva a la gestió de xarxes socials?

Canva és una plataforma en línia on pots dissenyar presentacions,  pàgines web, revistes, newsletters i infografies, a més de peces gràfiques per a les teves xarxes socials.

Va sortir al mercat el 2013 i la seva missió va ser posar el poder del disseny a l’abast de tothom, perquè qualsevol persona pugui dissenyar el que vulgui i publicar-lo on vulgui. Avui dia, aquesta plataforma està a 190 països i en més de 100 idiomes.

Canva compta amb prop de 8.000 plantilles en diferents formats, les quals només has de seleccionar i editar segons el que necessitis. Entre les més populars es troben les plantilles de presentacions, infografies, fulles de vida o currículums, peces per a Instagram, Facebook i Youtube.

Per accedir-hi cal registrar-se. I tindrem accés a l’opció gratuïta. Algunes eines són premium i per fer-les servir hauràs d’abonar 1€. A l’opció Premium, ens estalviem aquest pas.

L’últim és la IA

La revolució tecnològica actual impulsada per una explosió de la IA per generar els millors resultats. Ara pot descriure el que vols, i canvia ho fa per tu. Fàcil i senzill.

Es tracta d’un ajut per a la pressió de publicacions a les xarxes socials. No serveix per desprendre’s del departament de disseny de les empreses. Pensen l’estratègia, Canva només és una peça més.

Descubre más