Engagement. La dada que tant estimem 馃檮

Quan ens referim a l’engagement a Instagram i tamb茅 a facebook, estem parlant del grau de fidelitzaci贸 per part dels teus seguidors en aquesta xarxa social.

No es tracta del nombre de fans o seguidors que tens al teu perfil, sin贸 del grau d’implicaci贸, inter猫s i interacci贸 que els teus seguidors tenen amb les teves fotografies, v铆deos, Instagram stories o continguts.

Aunuqe Mark Zuckerberg a l’煤ltima confer猫ncia anual va anunciar que desapareixeran els likes a Instagram perqu猫 les persones se centrin en la creaci贸 de contingut i no nom茅s en el nombre de m’agrades que reben, el cert 茅s que aquesta m猫trica 茅s una de les m茅s importants per valorar el teu p煤blic seguidor.

Qu猫 fer per incrementar l’engagement

Segons la plataforma Metricool, cal tenir en compte: les interaccions (donar like, comentar, desar la publicaci贸, visitar el teu perfil arran d’una publicaci贸, donar like a la web o compartir-la); observar el creixement exponencial dels teus seguidors; analitzar quants likes rep una publicaci贸; analitzar els comentaris de cada post; optimitza el perfil dels teus comptes; porta un calendari de publicacions de qualitat; publica a les hores adequades; interactua; utilitza CTA i sorteigs i utilitza hastags.

Descubre m谩s