Twitter: On són les mètriques?

Tot i que ja queda molt poc d’aquella primera versió que va sortir el 2006, la xarxa social X encara segueix vigent i llesta per continuar donant guerra. L’entrada d’Elon Musk ha implementat novetats que són bones per als que treballem amb la xarxa social i d’altres no tan bones.

Novetats interessants el 2024

Metricool ha recopilat aquestes novetats.

  • X segueix donant més importància als vídeos a la seva xarxa social. Ara podem triar la velocitat de reproducció i la qualitat de reproducció fins a 1080p.
  • Els usuaris podran enviar notes d’àudio per comunicar-se als DM.
  • S’inclou l’opció d’ampliar la biografia només per a usuaris Premium de X.
  • X inclou a la seva versió web-escriptori una de les novetats amb què comptava a la seva plataforma de mòbil: l’opció d’incloure en un mateix post imatges i vídeos combinant tots dos arxius multimèdia.
  • Els comptes d’empresa tenen una opció de ser Premium mitjançant el pagament d’una subscripció.
  • X llança per a tots els usuaris la funcionalitat de realitzar una trucada de vídeo o una trucada d’àudio des de missatges directes. Aquesta opció només estava disponible per a usuaris de X Premium.

Canvis a les mètriques

Elon Musk, el propietari de X, amagarà el recompte de Me Gusta, Repostear i Respondre de la línia de temps principal, en un redisseny que busca oferir un aspecte “net”.

Desapareixeran de la línia de temps i només mantindran el recompte de visualitzacions, encara que totes es podran consultar dins de la publicació.

La idea d’Elon Musk és convertir la xarxa social en una plataforma totalment de pagament. Segons el magnat, una petita tarifa mensual és l’única solució per fer front a l’enorme quantitat de bots a la plataforma. Tot i això, no va compartir quant podria costar ni cap pla específic.

Els usuaris que fem servir la xarxa social de forma gratuïta han estat bregant amb restriccions cada vegada més grans, com a límits en la quantitat de tweets o publicacions que poden consultar cada dia.

Segons una anàlisi independent, només 827.615 usuaris estan pagant la subscripció premium. Recordem que X té 550 milions d’usuaris.

Descubre más