Aconsegueix fins a 12.000€ per digitalitzar el teu negoci

Ets autònom o PIME? Vols accedir a les ajudes europees per a digitalitzar el teu negoci o servei? Aprofita les ajudes del programa Kit Digital

Què és el programa KIT DIGITAL? Es tracta d’un programa que s’emmarca en els Fons Europeus i que té com a objectiu subvencionar a fons perdut la implantació de solucions digitals per a millorar la digitalització de les empreses d’Espanya.

Hi ha més de 3.000 MILIONS D’EUROS destinats a digitalitzar les pimes i microempreses i el termini per a sol·licitar-los és FINS A FINALS DE MARÇ de 2022. No et quedes fora!

De quant són les ajudes

La quantia total dels ajudes ascendeix a 3.067 milions d’euros, dels quals les empreses poden aspirar a rebre fins a 12.000€, depenent de la mida de l’empresa i de la solució digital que volen implantar.

En aquest enllaç tens totes les solucions digitals que pots adaptar en la teva empresa. Però en Impacta Group ens hem especialitzat en aquelles més necessàries en el dia a dia de les pimes, microempreses i *autonómos:

-Lloc web i presència en Internet.
-Comerç electrònic.
-Xarxes socials.

En aquestes opcions, les ajudes poden ser:

✅ 1-2 treballadors: ajudes de fins a 2.000€.
✅ 3-9 treballadors: ajudes de fins a 2.000€.
✅ 10-49 treballadors: ajudes de fins a 2.500€.

Qui gestiona les ajudes o BO DIGITAL?

Les subvencions no les rep l’empresa que sol·licita l’ajuda. Només podran implantar el BO DIGITAL aquelles empreses ESPECIALITZADES EN MÀRQUETING DIGITAL i homologades per la web accelerpyme.com que es denominen AGENTS DIGITALITZADORES. Impacta Group és agent digitalitzador.

Descubre más