Beneficis de tenir un bloc a la teva pàgina web

El blog combinat amb l’acció i la promoció dels teus continguts en xarxes socials serà l’eina perfecta per crear una comunitat que giri al voltant del teu negoci online.

Quan creem un bloc amb contingut rellevant i que aporti valor per als teus futurs clients aconseguiràs millors posicions a nivell SEO ja que si els teus articles són interessants per a la teva comunitat de seguidors, aquests ho compartiran, de manera que serà beneficiós per al SEO de la teva web.

I automàticament, el bloc comporta un increment de trànsit cap a la teva web. Ja sigui per les visites des de Google o des de les xarxes socials, el teu negoci començarà a rebre més visites i per tant més clients.

Tenir un bloc en el teu negoci, que ajudi els teus visitants, serà una de les millors maneres de transformar les teves visites en conversions. A més de vendre més i ser un referent al teu sector, la teva marca serà molt ben vista pels teus clients.

A més, l’experiència de Impacta Group generant continguts per als nostres clients, ens assegura que el bloc generarà confiança entre els clients, generarà engagement.

Eés molt important que el contingut sigui rellevant i que aporti valor a l’usuari. Per això, recomanem tenir una estratègia de comunicació que sigui paral·lela a la resta de comunicacions de la teva empresa.

Contingut original, rellevant i calendaritzat

No cal dir que sigui contingut original i que resolgui dubtes dels vostres clients. És a dir, podem oferir recomanacions de com utilitzar els nostres productes o què utilitzar-los. No val la pena dir que som meravellosos i que ens compris, perquè això… no ‘cola’ entre els nostres clients.

És molt important, també, complir un ritme de publicació. Si ens marquem 1 article a la setmana, ho hem de complir. setmana. Cal ser constant ia més, us recomanem publicar-los sempre a la mateixa hora o el mateix dia, per habituar els teus lectors al teu calendari.

I si a més, vols donar-li difusió al teu bloc, incrementa la teva lectura amb una estratègia de email marketing.


Descubre más