La digitalització del teu negoci més fàcil que mai. Les subvencions t’ajuden a fer el salt al digital

Hi ha subvencions que et financen una part molt important del teu projecte, a través de les comunitats autònomes o a través dels Fons Europeus Next Generation amb el Kit Digital. T’expliquem com?

La Generalitat ha obert una nova convocatòria per a la transformació digital del comerç, finançada pels fons Next Generation. Fins al 19 de juliol de 2023 i pots presentar les accions digital que hagis fet des de l’1 de gener de 2022 i fins al 30 de setembre de 2023.

Es tracta d’una convocatòria dotada amb 7,5 milions d’euros. Aprofita-la! És el moment de fer el pas a digital: Que et vegin els clients i que puguis vendre més, productes o serveis.

Des d’Impacta Group t’ajudarem a fer aquest pas. Entre les partides subvencionables per a aquesta nova convocatòria figuren:

  • Botiga en línia
  • Noves tecnologies per a millorar l’atenció, relació i coneixement de la clientela

La intensitat de l’ajuda que es concedeixi serà d’un màxim del 80% de les despeses subvencionables del projecte finançat, amb un mínim d’inversió de 2.000€ i un màxim de 75.000€.

És el moment. Contacta’ls i comença el teu projecte digital!
CONTACTA amb andrea.gr@ideaseditoriales.com

En aquest enllaç pots ampliar la informació: enllaç

KIT Digital

Les ajudes europees del Kit Digital s’han prorrogat fins al 31 de desembre de 2024. Impacta *Group és, a més, agent digitalitzador i estan ajudant el sector carni a fer el pas cap a la digitalització.

En aquest cas, des de *Impacta *Group us podem ajudar en tots els processos: guiar-vos per a obtenir el test autodiagnòstic digital, sol·licitar el bo i fer el seguiment de la seva aplicació durant els 12 mesos que estipula el Kit Digital.

Vols més informació? https://impactagroup.es/kit-digital/

CONTACTA amb andrea.gr@ideaseditoriales.com

Descubre más