Nous suports, nous serveis per portar la comunicació més lluny… global

Així, tal qual, sembla que sigui una frase per a no comptar amb una agència de comunicació. Però, precisament, és tot el contrari.
Així que formularé de nou la pregunta: què faria l’empresa, el gremi, la institució o qualsevol persona amb un projecte que vulgui ser conegut sense una agència de comunicació?
Crec que així la resposta és més òbvia. De fet amb aquesta pregunta, ja hem donat la resposta.

La comunicació…. Perquè ens haurem de remuntar a l’origen de la nostra civilització. Els primitius homes de les cavernes quan volien anar a caçar ‘comunicaven’ en les seves coves com ho farien.
Clar que, des de llavors fins ara… hem canviat tant? En més de XX segles el que hem modificat són les tècniques, però la nostra idea de comunicar-nos, no. Sempre ha existit. Tant en humans com en animals, que també es comuniquen.


Nous suports, nous serveis per a portar la comunicació més lluny… global. Tot això comporta que moltes vegades les empreses no puguin disposar dels temps necessaris o dels recursos per a dur a terme la comunicació. I aquí estem les agències. Per a ajudar, per a col·laborar, per a definir què vol comunicar l’empresa, el gremi, l’associació o la persona amb un projecte… i portar-ho lluny.


I aquí està Impacta Group. Per a acompanyar-los en aquest emocionant viatge que és la comunicació. Perquè vostè, empresa, gremi, associació o persona amb un projecte, té en el seu dia a dia suficients raons per les quals preocupar-se… però no hauria de fer-ho per la comunicació.

Descubre más