En Impacta Group creem contingut per a preparar la influència de la teva marca, producte o missatge i impactar en els teus clients.

Creem contingut:

Amb un pla de comunicació: Una planificació ha d’anar acompanyada d’una estratègia de fons en sintonia amb altres unitats de negoci per a la planificació de les organitzacions, com ara el Pla de Màrqueting i l’Estratègia Corporativa. Aquest document serà la clau de l’èxit.

Comunicació i premsa: T’oferim un servei integral de consultoria de Comunicació i gabinet de Premsa per a donar resposta a les teves necessitats estratègiques i executives. Tenim l’equip amb el coneixement contrastat i els contactes que necessites.

Comunicació de crisi: La Comunicació ha de treballar-se amb molta anticipació i amb la voluntat d’establir una conversa real, genuïna i transparent amb tots els teus públics. T’ajudem a trobar el teu to de veu, a avançar i a sortir reforçat amb palanques efectives de comunicació per al teu portaveu. Perquè els teus públics valoren l’autenticitat.

Storytelling: En cada proposta de valor hi ha una cosa autèntica i propi i és un factor decisiu per al lead *generation. Ajudem a definir el relat amb el qual captives i sedueixes als teus públics.

Editorial: Et proporcionem l’experiència d’una companyia editorial referent en el món professional per als teus *newsletter, revista, llibre, fullet o presentació corporativa de prestigi.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *