Què podem fer per tu a Impacta Group

Impacta Group us ofereix un servei integral de comunicació per donar resposta a les necessitats estratègiques, executives i comunicatives de la vostra empresa, gremi o associació.

Agència de Comunicació

Impacta Group és una Agència de Comunicació que ofereix un Servei Integral de Comunicació per donar resposta a les necessitats estratègiques, executives i comunicatives de la vostra empresa, gremi o associació.

Consultoria Estratègica

Impacta Group us ofereix un equip humà amb més de 15 anys d’experiència en diversos camps de la comunicació per abastir un ampli ventall de serveis.

Gabinet de Premsa

Podem assolir tots els processos necessaris perquè la comunicació sigui un èxit, i ens adaptem a les necessitats del client. Disposem de periodistes, dissenyadors gràfics, programadors web, comercials de publicitat i col·laboradors perquè no es preocupi de res.

Pla de comunicació

Aquest document serà la clau de l’èxit empresarial.

Disseny gràfic

l disseny gràfic permet projectar comunicacions visuals destinades a transmetre missatges específics a grups socials amb objectius determinats.

Organització d’esdeveniments

Adaptable a molts pressupostos oferim gran creativitat per organitzar: Conferències, Presentac ions, Esdeveniments, Fires, Networking o Patrocinis.

Descubre más