Què són les col·laboracions a Instagram?

Segur que hauràs vist un post d’Instagram on apareixen dos noms d’usuaris com els creadors de la publicació.

La publicació compartida a Instagram o una publicació de col·laboradors d’Instagram és un tipus de contingut on dos usuaris o més (fins a 3) són propietaris d’un post. El contingut apareix al mur de tots els usuaris que hi participen i comparteixin likes, comentaris i interaccions.

Des de Metricool expliquen els avantatges d’un post compartit:

✅ La publicació compartida d’Instagram és una genial tècnica de màrqueting per a xarxes socials en què les marques col·laboren entre si, amb influencers o amb un altre usuari d’Instagram.

✅ Les interaccions com m’agrada, comentaris, desats… es comparteixen amb l’altre compte. És a dir, en tots dos perfils veuràs el mateix nombre de likes, comentaris, etc.

✅ Òbviament, com qualsevol altra col·laboració, millor si és amb altres comptes que tinguin la mateixa filosofia o objectiu. És a dir, com Metricool, eina per a la gestió de xarxes socials, seria estrany col·laborar en un post sense cap contingut de valor amb una empresa de construcció o reformes.

✅ Quants col·laboradors es poden posar a Instagram? Tens fins a un màxim de 3 comptes per afegir com a col·laboradors a Instagram. Això donaria un resultat de 4 propietaris de la publicació: els 3 comptes i tu.

Descubre más