Threads, el nou Twitter de Meta: 30 milions d’usuaris en un sol dia

La nova xarxa social, a la qual es pot accedir amb el compte d’Instagram, presenta un aspecte molt similar a Twitter i permet publicar missatges de fins a 500 caràcters, amb enllaços, imatges i vídeos de fins a cinc minuts de durada.

Facebook ha assegurat que l’objectiu de la companyia és que arribi a 1.000 milions d’usuaris abans de pensar en la millor manera de monetitzar-la. Tot i que ara presenta un aspecte molt similar a Twitter, des de Meta volen aplicar noves funcionalitats com un cercador, hashtag o missatges directes.

L’app està disponible a les botigues d’aplicacions d’Apple i Google Android a més de 100 països, entre els quals els Estats Units, la Gran Bretanya, Austràlia, Canadà i el Japó. Ara com ara no és possible a Europa pels dubtes sobre si podria complir amb els estàndards de protecció de dades que estableixen les noves normes sobre el món digital.

Com funciona

1.- Mètode senzill: Qui tingui Instagram pot passar a Threads i amb l’avantatge que la meitat de la feina ja ho té fet, en importar el nostre propi perfil d’Instagram.

2.- Es podrà optar amb un perfil públic o privat.

3.- Threads deixa seguir potencials amics d’Instagram que s’uniran a Threads o no.

4.- A Threads tot són fils. Cada fil funciona de forma independent. Podem portar els fils a altres aplicacions o compartir-lo com a storie a Instagram.

5.- Podràs escriure fins a 500 caràcters per post.

Descubre más