El vídeo, peça clau en una bona estratègia de xarxes socials

El consum principal del vídeo puja a passos de gegant. L’increment de plataformes com Instagram, YouTube, Tik Tok o Twitch s’explica principalment per l’aposta que fan pel vídeo. Així, els experts preveuen que per al 2022 el 82% del trànsit d’internet el generarà contingut en vídeo.

Les dades, sens dubte, situen aquest format a dalt de tot d’internet. Segons Forrester, un minut de vídeo té el mateix impacte en un usuari que 1,8 milions de paraules. Una altra dada que reforça aquesta idea és que una persona té un 41% més de possibilitats de fer clic en un vídeo que en un text. Per aquest motiu, les marques i empreses estan centrant la seva atenció en aquest format i cada cop aposten més pel vídeo als seus perfils de xarxes socials.

Altres dades d’interès

El 29% dels menors de 45 anys s’informa en línia a través del vídeo: bé principalment notícies en vídeo (18%) o bé, per igual, en format de text i vídeo (11%).

El 54% dels internautes afirma llegir textos de notícies en línia, mentre que el 71% dels internautes declara que la seva forma principal d’informar-se consisteix en la lectura de text.

El 27% dels usuaris d’Internet utilitzen apps a dispositius mòbils per accedir a les notícies; el 31% entre els usuaris principals de telèfon intel·ligent.

Descubre más