Impacta Group: Agent digitalitzador. La solució per a activar el teu negoci

Les empreses ja poden consultar el llistat actualitzat de les empreses que ofereixen els seus serveis com a agents digitalitzadors a través de la pàgina web d’Acelera Pyme. En aquest portal també s’ofereix informació sobre les solucions digitals que ofereix cada agent digitalitzador, el sector d’activitat a què es dirigeix, la zona geogràfica on desplega la solució de digitalització i la pàgina web amb la seva oferta comercial.

Impacta Group és un dels agents digitalitzadors que et poden ajudar a fer el salt al món digital o bé a millorar-lo. Recorda que els agents digitalitzadors poden ajudar les pimes en el procés de transformació digital ajudant-los a millorar la seva presència a Internet, ja sigui a través de les xarxes socials o amb una pàgina web; proporcionant solucions de comerç electrònic i de gestió de clients; o bé recolzant-los amb serveis i eines d’oficina virtual, d’intel·ligència empresarial i analítica, gestió de processos, factura electrònica o ajudant-los en termes de ciberseguretat.

A Impacta Group, com a marca comercial d’Idees Editorials, portem prop de vint anys ajudant els nostres clients a ser més actius en la seva comunicació amb els clients ia posicionar-se a nivell online.

Estem ajudant el sector carni a Catalunya som proactius amb el Gremi de Carnissers Xarcuters i Aviram de Barcelona i amb Carnissers Xarcuters Catalunya, la marca que engloba les 4 gremis a Catalunya. Podeu veure l’entrevista realitzada des de l’estand de Carnisers Xarcuters Catalunya a la darrera edició d’Alimentaria.

Les empreses que necessiteu solucions per a la vostra digitalització podeu presentar les sol·licituds des del 15 de març. El termini estarà obert durant sis mesos o bé fins que s’esgotin els fons.

Recordeu que l’import màxim de les ajudes per empresa (fins a 50 treballadors) és de 12.000 euros. A més, la sol·licitud haurà de presentar-se a través de la seu electrònica de Red.es.

Descubre más