Quines són les webs més visitades? Sèries, compres, oci… Hi ha sorpreses!

Sabíeu que el mes d’agost del 2023 el nombre de visitants únics a Internet a Espanya és de 37,6 milions, cosa que suposa 534.000 visitants més que el mateix mes de l’any passat, un 1% més?

Barlovento Comunicación, juntament amb Comscore, llancen els seus informes sobre audiències que ens ofereixen una visió estratègica per a les empreses que ens dediquem a la comunicació, en els seus diferents aspectes.

Els dominis amb més nombre de visitants únics a l’agost del 2023 són YOUTUBE.COM (36 milions), GOOGLE.COM (34,9 milions) i FACEBOOK.COM (28,8 milions). I per edats, el grup de 25 a 34 anys són els que han dedicat més temps a navegar per Internet, amb 164 minuts de mitjana diària.

Després dels tres anteriors, els dominis amb més visites úniques espanyoles són:

Els dominis que tenen més consum per persona i dia són:

En aquest llista apareix un banc: caixabank.es. I també wallapop.comamazon.eswaze.com, rtve.es y atresplayer.com.

És interessant descobrir com les necessitats de la població espanyola van canviant en funció del trànsit als diferents dominis a Internet. Des de jocs en línia, fins a compres i vendes, sèries en línia o cites per internet.

Qui es connecten més? Doncs segons l’estudi les dones, que suposen el 50,6% del trànsit, però a poca distància dels homes, amb un 49,4%. Les dones passen més temps, 120 minuts, mentre que els homes 116.

És interessant una altra dada: encara que els joves entre 25 i 34 anys (5 milions) són els que passen més temps ‘navegant’, 164 minuts, són els més grans de 55 anys (12 milions) els que més es connecten a la xarxa, encara que amb una mitjana de 108 minuts. Aquest grup suposa el 32% dels visitants únics a Internet al mes d’agost.

Descubre más