Com utilitzar les plataformes online per gestionar projectes

Per adaptar-nos a nous reptes i assolir una major eficiència i control de les nostres tasques cal partir d’una bona organització. Per això hi ha eines en línia que permet el control d’equips en un projecte determinat.

A Impacta Group utilitzem Trello, una eina molt intuïtiva que centra la seva atenció principalment en taulers virtuals, s’assemblen molt als “post-its”, que normalment fem servir de paper, en els quals centrem tota la informació més rellevant o urgent de les tasques que tenim arracades.

Amb Trello es pot accedir fàcilment a documents importants i altres fitxers amb altres persones. En lloc d’escanejar un document, pujar-lo al vostre ordinador i després enviar-lo per correu electrònic, podeu simplement pujar-lo directament a la plataforma que utilitzeu. Fotos, text…i fins i tot podem programar el que enviarem als clients, programar en xarxes, etc.

Podem fer servir Trello com a agenda diària i podem, fins i tot, compartir-la amb el client; podem visualitzar les tasques diàries amb el cronograma; utilitzar el calendari; tenir una vista general dels projectes o utilitzar etiquetes de colors per a la identificació de projectes

Descubre más