INGAL Ingeniería confia la seva imatge i comunicació a Impacta Group

INGAL Enginyeria, reconeguda signatura de serveis integrals d’enginyeria en l’àmbit de la indústria agroalimentària, ha encarregat els serveis de promoció de la seva imatge externa així com Gabinet de Premsa a Impacta Group, Agència de Comunicació especialitzada en l’assessorament a empreses i organitzacions d’aquest sector.

Impacta Group ha dissenyat i creat una nova web, www.ingal.es, que ofereix continguts interessants sobre Indústria 4.0, indústria sostenible i solucions de tecnologia i disseny dels processos industrials per als sectors agroindustrial, logístic, farma i afins.

L’Agència de Comunicació desenvoluparà la seva labor en l’àmbit de Gabinet de Premsa i la Comunicació Corporativa d’INGAL que veurà el seu posicionament reforçat en aparicions en els mitjans de comunicació.

INGAL, dirigida actualment per Eduard Roca, és una signatura fundada en 1972 pionera en l’àmbit de l’enginyeria per a la indústria agroalimentària. L’empresa compta amb un equip multidicisplinar de professionals altament qualificats, format per Enginyers Industrials, Enginyers Agrònoms, Arquitectes, Aparelladors, Economistes i Delineants.

David Monfort, director de Impacta Group, assenyala que «aquest és un encàrrec realment interessant perquè ens trobem davant un veritable líder ocult, que comptava amb un prestigi adquirit per una trajectòria de bons projectes però que no es comunicaven, i que ha decidit fer un pas endavant i començar a explicar els seus valors, les seves notícies i la seva visió al mercat, als seus clients i potencials, empleats i a cohesionar a la seva comunitat.

Descubre más